Kronikë

Kërkesë për paraburgim ndaj 7 personave për dhunë familjare

Kërkesë për paraburgim ndaj 7 personave për dhunë familjare

Prokuroria Themelore në Gjakovë ka bërë kërkesë në Gjykatën Themelore në Gjakovë, për caktimin e masës së paraburgimit kundër shtatë të pandehurve S.N., R.N., Sh. N., B.N., Xh. N., P.N., dhe S.N., për shkak të dyshimit se ata kanë kryer veprave penale “ Dhuna në familje” dhe “ Pjesëmarrje në rrahje”.

Rasti kishte ndodhur në Komunën e Rahovecit, më 8 tetor 2019, ku të gjithë të pandehurit, familjarë, për shkak të çështjeve pronësore janë përfshirë në rrahje, duke përdorur mjete të forta, shufra hekuri dhe druri, grushte e shqelma kanë goditur njëri tjetrin, duke pësuar të gjithë lëndime trupore.