Kronikë

Familja Hasani në Ferizaj do që të gjithë pjesëmarrësit në vdekjen e anëtarit të saj të kenë aktakuzë për vrasje

 

Në Ferizaj para një 1 viti ishte vrarë Besart Hasani, i cili pas vetes ka lënë gruan dhe dy fëmijë.

Natën e 28 shkurtit, Besarti kishte shkuar në një lokal së bashku me shokun e tij Driton Krasniqin, për të biseduar rreth një borxhi prej 60 mijë eurosh që ky i fundit i kishte familjes Ramadani nga Ferizaj.