Kronikë

Pesë shkodranë dhunojnë klandestinët për t’i grabitur, i transportonin drejt Malit të Zi

Pesë shkodranë dhunojnë klandestinët për t’i grabitur, i transportonin drejt Malit të Zi
 

Policia e Shkodrës ka vënë në pranga 5 persona pasi kanë ushtruar dhunë ndaj disa emigrantëve të paligjshëm, të cilët po i transportonin drejt Malit të Zi.

Sipas policisë, ata futën emigrantët nga Lindja e Mesme në pyllin e fshatit Grudë për të shmangur policinë dhe aty i dhunuan për t'u marrë sendet personale.