Kronikë

Shkatërrohet banda e shqiptarëve në Milano, arrestohen 8 persona

Shkatërrohet banda e shqiptarëve në Milano, arrestohen 8 persona

Tete persona kanë rënë në prangat e policisë italiane me të cilëve 7 janë shqiptarë, të akuzuar si pjesë e një bande të trafikut të heroinës.

Sipas mediave italiane lënda narkotike vinte nga Holanda dhe trafikohej në Milano.