Kronikë

Një burrë në Fushë-Kosovë e tjetri në Podujevë, rrahin gratë e tyre

Foto: Ilustrim
Foto: Ilustrim
 

Dje në Fushë-Kosovë dhe në Podujevë, dy burra kanë rrahur gratë e tyre.

Në Fushë Kosovë, është arrestuar i dyshuari mashkull K/Ashkali, pasi që i njëjti në gjendje të dehur ka sulmuar fizikisht viktimën femër K/Ashkalike të cilës i ka shkaktuar lëndime.