Kronikë

Në një shtëpi në Prishtinë hyjnë hajnat, vjedhin stoli ari e para

Në një shtëpi në Prishtinë hyjnë hajnat, vjedhin stoli ari e para

Dje në Prishtinë është raportuar një vjedhje e rëndë.

Në raportin e sotëm 24 orësh të Policisë së Kosovës, thuhet se viktima mashkull K/Shqiptar ka raportuar se persona të panjohur me forcë kanë depërtuar në brendinë e shtëpisë së tij dhe nga aty kanë arritur të vjedhin një sasi stoli ari dhe një shumë parash.