Kronikë

Arrestohen ekzamineri dhe bashkëpunëtori i tij - morën 500 € dhe ndihmuan njërin në provimin teorik

Arrestohen ekzamineri dhe bashkëpunëtori i tij - morën 500 € dhe ndihmuan njërin në provimin teorik
Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës, sot ka arrestuar dy të dyshuar për “Keqpërdorim i pozitës apo autoritetit zyrtar”, “Marrja e ryshfetit” dhe “Pranimi i ryshfetit në sektorin privat”.

Përmes një komunikate për media, thotë se konkretisht Njësiti Rajonal i Hetimeve të Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit Prishtinë, në fillim të muajit shtator 2019, ka pranuar informacionin se zyrtarë të Departamentit të Patentë Shoferëve në Prishtinë, dyshohet se janë duke marr ryshfet me qëllim që kandidatët për patentë shofer të kalojnë testin teorik.