Kronikë

Shkatërrohen në Itali banda e trafikut të drogës, ndër 34 të arrestuar 5 shqiptarë

Shkatërrohen në Itali banda e trafikut të drogës, ndër 34 të arrestuar 5 shqiptarë

Policia italiane ka shkatërruar një rrjet kriminal të trafikimit të drogës, që vepronte brenda dhe jashtë burgut të Latinas.

Megaoperacioni i koduar “Astice” u zhvillua në orët e para të mëngjesit të djeshëm, 16 shtator 2019.