Kronikë

Një muaj paraburgim për gruan që rrahu vjehrrin e vjehrrën në Prizren

Një muaj paraburgim për gruan që rrahu vjehrrin e vjehrrën në Prizren

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal, duke vendosur sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit ka caktuar masën e paraburgimit, në kohëzgjatje prej një muaji, ndaj të pandehurës me iniciale B.T. nga fshati Gjonaj, Komuna e Prizrenit, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “lëndimi i lehtë trupor” lidhur me veprën penale dhuna në familje.

Sipas njoftimit, masa e paraburgimit do të llogaritet prej datës së arrestimit, 13.09.2019 dhe do të zgjasë deri më datën 13.10.2019.