Kronikë

Tetë të arrestuar në Pejë për organizim të skemave piramidale

Tetë të arrestuar në Pejë për organizim të skemave piramidale

Tetë persona janë arrestuar dje në Pejë për organizim të skemave piramidale, bën të ditur Policia e Kosovës përmes një komunikate për media.

Policia e Kosovës, konkretisht Njësiti për hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit të asistuar nga hetuesit e Krimeve Kibernetike dhe inspektorët komunalë, kanë zbatuar urdhër kontrollin të lëshuar nga Gjykata, me ç’rast janë kontrolluar disa subjekte afariste.