Kronikë

Prokuroria e quan “të dyshimtë” e Inspektorati do masa për vdekjen te 44 katëshja

 

Kishte përfunduar orarin e punës, kur 55-vjeçari B.B nga Mitrovica ka rënë në një gropë 5 kate nën dhe në të cilën mbeti i vdekur të enjten mbrëma.

Vdekjen e tij në vendngjarje e kanë konstatuar ekipet e urgjencës, raporton KTV.