Kronikë

Dënohet me 4 vjet e gjysmë burgim për “lëndim të rëndë trupor”

 

Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal, ka bërë shpalljen e aktgjykimit dënues ndaj të akuzuarit me iniciale K.K. nga fshati Karashengjergj komuna e Prizrenit për shkak se ka kryer veprën penale lëndim i rëndë trupor, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

I akuzuari me iniciale K.K , gjykata e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar me dënimin me burgim efektiv në kohëzgjatje prej 4 (katër) vite e 6 (gjashtë) muaj, në të cilin dënim masa e paraburgimit të njëjtit i vazhdohet deri në plotfuqishmërinë e këtij aktgjykimi, transmeton Koha.net.