Kronikë

Bastisen disa lokale të natës në Klinë, një i arrestuar

Bastisen disa lokale të natës në Klinë, një i arrestuar
 

Policia e Kosovës në zonën e Klinës njofton se ka zbatuar planin operativ të koduar ‘Kontrollimi i lokaleve 2019’.

Sipas njoftimit, njësite policore të stacionit policor në Klinë, kanë verifikuar disa lokale në komunën e Klinës, dhe gjatë inspektimit janë kontrolluar të gjitha klubet e natës, disko-baret si dhe lokalet e tjera në këtë qytet.