Kronikë

Vetëplagoset në poligonin e gjuajtjes në Prizren

Vetëplagoset në poligonin e gjuajtjes në Prizren

Një person është vetë plagosur me armë në poligonin e gjuajtjes në Prizren.

Viktima është dërguar në Spitalin Prizrenit dhe sipas mjekut është jashtë rrezikut për jetë.