Kronikë

Paraburgim për dy persona në Prizren për rrahje

Paraburgim për dy persona në Prizren për rrahje

Gjykata Themelore e Prizrenit, Departamenti i Përgjithshëm Penal, duke vendosur sipas kërkesës së Prokurorisë Themelore të Prizrenit, ka caktuar masën e paraburgimit në kohë zgjatje prej një muaji, ndaj të pandehurve me iniciale V.Gj. dhe M.B nga Prizreni, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale lëndimi lehtë trupor.

Sipas Gjykatës, masa e paraburgimit do t’iu llogaritet prej datës së arrestimit,16.08.2019 dhe do të zgjasë deri më datën 16.09.2019,