Kronikë

Edhe një ish-drejtorit të Prizrenit i ngrihet aktakuzë

Edhe një ish-drejtorit të Prizrenit i ngrihet aktakuzë
 

Prokuroria Themelore në Prizren ka ngritur aktakuzë kundër ish-Drejtorit të Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor në Prizren, Nijazi Kryeziu, për veprën penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit zyrtar”.

Sipas aktakuzës, i akuzuari Nijazi Kryeziu, në periudhën kohore janar - dhjetor të vitit 2015, në cilësinë e drejtorit të Urbanizmit dhe Planifikimit Hapësinor, në Komunën e Prizrenit, duke shfrytëzuar detyrën apo autoritetin zyrtar i ka tejkaluar kompetencat e tij zyrtare, duke keqpërdorë pasurinë publike me qëllim që të përfitojë çfarëdo dobie për persona tjerë juridik ‘Tv Opinion’, duke mos e përmbushur detyrën e përcaktuar me ligj.