Kronikë

Tre të arrestuar për prostitucion në Ferizaj

Tre të arrestuar për prostitucion në Ferizaj
Foto: Ilustrim

Policia e Kosovës ka arrestuar tre persona nën dyshim për përfshirje në veprat penale “mundësim apo detyrim në prostitucion”, “bashkëkryerja” dhe “ofrim i lokaleve për prostitucion”.

një raporti Policia e Kosovës, gjegjësisht Njësia për Hetimin e Trafikimit me Qenie Njerëzore-Ferizaj, njofton se pas një pune hetimore, në rajonin e Ferizajt, ka arrestuar tre të dyshuarit Sh. L. viti i lindjes 1985/M, G. I. viti i lindjes 1995/F, A. Gj. viti i lindjes 1991/F.