Kronikë

Arrestohen tre të rinj për vjedhje në Prizren

Arrestohen tre të rinj për vjedhje në Prizren
Foto: Ilustrim
 

Njësiti patrullues në kuadër të Stacionit Policor në Prizren, si rezultat i hetimeve për parandalimin dhe zbardhjen e veprave penale, kanë arritur të identifikojnë dhe të arrestojnë tre persona të dyshuar, për përfshirje në një rast të veprave penale ‘vjedhje’.

Gjatë një pike kontrolli është ndalur një veturë, ku gjatë kontrollit të personave dhe automjetit janë arrestuar