Kronikë

Policia mbyll dy lokale nate në Deçan, arreston 13 punonjëse

Policia mbyll dy lokale nate në Deçan, arreston 13 punonjëse
Foto: Ilustrim
 

Mbrëmë duke filluar nga ora 23:30 në zonën e Deçanit, Policia ka zbatuar planin operativ të koduar ‘Kontrollimi i lokaleve 2019’

Gjatë këtij aktiviteti nga inspektorët komunalë për arsye të mos respektimit të orarit të punës janë mbyllur 2 lokale dhe është përpiluar proces verbal nga inspektoret përkatës.