Kronikë

Në 24 orët e fundit ngriten 27 aktakuza ndaj 34 personave

 

Prokurori i Shtetit përmes një komunikate për media bën të ditur se gjatë 24 orëve të fundit nga prokuroritë themelore janë ngritur njëzeteshtatë (27) aktakuza kundër tridhjetekatër (34) personave, si dhe me urdhër të prokurorit të shtetit ka ndaluar njëzetetetë (28) persona të ndryshëm për shkak të dyshimit se kanë kryer vepra të ndryshme penale.

Po ashtu, prokurori i shtetit gjatë 24 orëve të fundit ka bërë pesë (5) kërkesa të ndryshme për caktimin e masës së paraburgimit, transmeton Koha.net.