Kronikë

Vdes një i paraburgosur në Kliniken e Neurologjisë të SHSKUK-së

Vdes një i paraburgosur në Kliniken e Neurologjisë të SHSKUK-së
 

Shërbimi Korrektues i Kosovës, njofton se të martën në Kliniken e Neurologjisë të SHSKUK-së rreth orës 13:54 ka vdekur i paraburgosuri, me inicialet R.B, 82 vjeçar.

Sipas njoftimit, R.B, me rekomandim të mjekut të Q.K Dubravë me datë 30 qershor rreth orës 23:00 është udhëzuar të dërgohet në Spitalin Rajonal të Pejës, dhe nga aty për shkak të gjendje jo të mirë shëndetësore është dërguar në Kliniken e Neurologjisë të SHSKUK-së, ku si pasojë e komplikimeve shëndetësore ka ndërruar jetë.