Kronikë

Vdesin dy të rinj në autostradën “Ibrahim Rugova”, ranë në një humnerë duke tentuar të kapërcenin një trase

Vdesin dy të rinj në autostradën “Ibrahim Rugova”, ranë në një humnerë duke tentuar të kapërcenin një trase
Foto: Ilustrim/Koha

Një 20 vjeç dhe një 26 vjeç, kanë vdekur si pasojë e rënies në një humnerë në afërsi të fshatit Sllapuzhan, në autostradën “Ibrahim Rugova”.

A.B i lindur në vitin 1993, 26 vjeç, dhe G.G i lindur në vitin 1999 20 vjeç, siç raporton Policia, të dy punonin konduktorë të një autobusi.