Kronikë

Digjet një pjesë e objektit të Gjykatës Themelore në Pejë, lëndët kanë shpëtuar

Digjet një pjesë e objektit të Gjykatës Themelore në Pejë, lëndët kanë shpëtuar

Në mbrëmjen e së hënës zjarri ka kapluar një pjesë të përdheses së objektit të Gjykatës Themelore në Pejë, saktësisht zyrën e Shkrimores Civile.

Në një njoftim nga kjo gjykatë bëhet e ditur se zjarri është lokalizuar dhe është shuar menjëherë.