Kronikë

Aktakuzë kundër nëntë personave për vepra të ndryshme penale

Aktakuzë kundër nëntë personave për vepra të ndryshme penale

Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër 9 personave për veprat penale “blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotropike dhe analoge “mbajtje në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve, “shpërlarje e parasë.

Sipas njoftimit, të pandehurit B.J, Sh.H, F.H, P.H, B.B dhe Sh.I, nga 16 maj 2018 e deri më 07 tetor 2018, në vazhdimësi, me dashje, pa autorizim, kanë transportuar dhe shitur substanca narkotike të llojit kokainë dhe kanabis (marihuanë), ashtu që, sipas marrëveshjes paraprake, duke i ndarë rolet.