Kronikë

Dënohet me 2 vjet burgim e gjobë prej 700 euro për vjedhje në një fitnes

Dënohet me 2 vjet burgim e gjobë prej 700 euro për vjedhje në një fitnes

Një burrë është dënuar me 2 vjet burgim dhe gjobë prej 700 euro për vjedhje të rëndë në një fitnes, transmeton Koha.net.

Kështu bën të ditur Gjykata Themelore e Prizrenit përmes një komunikate për media, transmeton Koha.net.