Kronikë

Arrestohet një 40 vjeçar, mashtroi një norvegjeze duke ia marrë 100 mijë euro

Arrestohet një 40 vjeçar, mashtroi një norvegjeze duke ia marrë 100 mijë euro
 

Me datën 6 maj 2019 rreth orës 10:30, pranë Stacionit Policor në Pejë, viktima (shtetase Norvegjeze) ka raportuar se në vazhdimësi është mashtruar dhe kanosur nga i dyshuari që nga viti 2013, dhe në këtë mënyre i dyshuari sipas viktimës ka përfituar shumën rreth 100.000 (njëqindmijë) euro, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Njësiti i Hetimeve të Stacionit Policor në Pejë, kanë ndërmarrë të gjitha masat e nevojshme, është intervistuar viktima, dhe rasti është iniciuar vepër penale ‘Kanosje dhe mashtrim’, transmeton Koha.net.