Kronikë

Dy të arrestuar në Prizren për prostitucion

Dy të arrestuar në Prizren për prostitucion

Janë arrestuar një mashkull i komunitetit boshnjak dhe një femër shqiptare, nën dyshimin e bazuar për kryerjen e veprës penale marrje me prostitucion.

Me aktvendim të prokurorit pas intervistimit të dyshuarit janë liruar dhe rasti shkon në procedurë të rregullt.