Kronikë

Një femër vjedh 23 mijë franga në Marmull të Gjakovës

Një femër vjedh 23 mijë franga në Marmull të Gjakovës

Një 35-vjeçare është arrestuar në fshatin Marmull të Gjakovës, pasi ka vjedhur 23.000 franga zvicerane në një shtëpi banimi.

Policia njofton se ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka kuptuar se kishte të bëjë me vjedhje të rëndë në një shtëpi banimi.