Kronikë

Ferizaj, arrestohet pasi kanosë gruan dhe anëtarët e familjes

Ferizaj, arrestohet pasi kanosë gruan dhe anëtarët e familjes
 

Policia e Kosovës ka njoftuar se një person është arrestuar pasi ka kanosur bashkëshorten dhe anëtarët e tjerë të familjes.

Rasti ka ndodhur në Ferizaj, ndërkaq me urdhër të prokurorit i dyshuari është dërguar në mbajtje.