Kronikë

Gjendet personi që u zhduk para disa ditësh në Pejë

Gjendet personi që u zhduk para disa ditësh në Pejë
 

Policia e Kosovës, konkretisht Stacioni Policor në Pejë njofton për gjetjen e një personi të zhdukur.

Policia përmes një raporti policor, thotë se me datën 22.04.2019, ka pranuar informatë nga një person, që është vëllai i viktimës, se me datën 20.04.2019, rreth orës 11:30 viktima është larguar nga shtëpia dhe nuk dihet vendndodhja e tij.