Kronikë

Policia ndalon për 48 orë dy të dyshuar për vjedhje të rëndë në Pejë

Policia ndalon për 48 orë dy të dyshuar për vjedhje të rëndë në Pejë

Policia në Pejë njofton se më datë 14.04.2019, në qytetin e Pejës, saktësisht në rrugën ‘Toni Blair’ në Pejë, ka ndodh një rast i veprës ‘Vjedhje e rëndë’.

Pas veprimeve intensive operativo - hetimore sektori i hetimeve pranë stacionit policor Pejë në bashkëpunim edhe me njësi tjera të këtij stacioni kanë identifikuar dhe arrestuar dy të dyshuar.