Kronikë

Një person i vetëm vodhi 70 mijë euro në një këmbimore në Ferizaj, ndali kamerat e internetin

Vjedhja në një këmbimore në Ferizaj, rezulton të ketë qenë e planifikuar në detaje.

Këmbimores ‘Lisi’ në këtë qytet, iu vodhën 70.000 euro gjatë natës mes së hënës dhe së martës.