Kronikë

Sekuestrohen 40 milionë euro pasuri të ish-deputetit të Kuvendit të Shqipërisë, Arben Ndoka

Sekuestrohen 40 milionë euro pasuri të ish-deputetit të Kuvendit të Shqipërisë, Arben Ndoka

Një sipërfaqe prej 300 mijë m2 tokë në bregdet dhe disa apartamente në plazhin e Shëngjinin janë sekuestruar me kërkesë të Prokurorisë së Krimeve të Rënda.

Pasuritë janë të regjistruara në emër të ish-deputetit të Partisë Socialiste, Arben Ndoka, vëllait të tij dhe njerëzve të afërm të fisit të tij.