Kronikë

27 vjet e gjysmë burgim për vrasjen e trefishtë në Prizren

27 vjet e gjysmë burgim për vrasjen e trefishtë në Prizren
Foto: Ilustrim

Gjykata Themelore në Prizren ka dënuar me 27 vjet e gjysmë burgim dy të pandehurit me inicialet E.Sh. për vrasjen e trefishtë të kryer më 8 mars 2015 në Prizren.

I akuzuari i parë, E.Sh. (1) është dënuar me 23 vjet burgim dhe në dënim do t’i llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim. I pandehuri tjetër E.Sh. (2) është dënuar me katër vjet e gjashtë muaj burgim ku në dënim i përfshihet koha e kaluar në paraburgim.