Kronikë

Policia në aksion, shqipton 102 tiketa për vozitësit në gjendje të dehur

Policia në aksion, shqipton 102 tiketa për vozitësit në gjendje të dehur
 

Vozitja/drejtimi i automjetit nën ndikimin e alkoolit përfshinë një nga rreziqet serioze për sigurinë në trafikun rrugor, thotë Policia e Kosovës përmes një komunikate për media.

“Humbja e jetëve njerëzore si pasojë e shkaktimit të aksidenteve nëpër rrugët tona edhe gjatë këtij fillim-viti ka qenë shqetësuese. Policia e Kosovës vazhdon angazhimin e saj në realizimin e planeve konkrete policore, që kanë për qëllim ngritjen e vazhdueshme të sigurisë në trafikun rrugor si dhe uljen e aksidenteve”, thuhet në komunikatë.