Kronikë

Detaje të vrasjes në Gjakovë, i dyshuari e vrau pronarin e ri të tokës së vëllait të tij

Kontesti pronësor ishte shkaktar që çoi në përfundimin tragjik të jetës së 46-vjeçarit T.B. dhe plagosjes së 56-vjeçarit A.N., nga dorasi 31-vjeçar A.Xh., nga po i njëjti fshat, Marmull.

I plagosuri është jashtë rrezikut për jetë dhe ka treguar se ngjarja ka ndodhur para shtëpisë së tij, por pa dhënë shumë detaje, raporton KTV.