Kronikë

Një muaj paraburgim personave që shkaktuan aksidentin me fatalitet në Podujevë

Një muaj paraburgim personave që shkaktuan aksidentin me fatalitet në Podujevë
Foto: Ilustrim
 

Gjykata Themelore në Prishtinë – Dega në Podujevë, Departamenti i Përgjithshëm – Divizioni për Çështje Penale ka vendosur lidhur me kërkesën e Prokurorisë Themelore në Prishtinë për caktimin e masës së paraburgimit kundër të pandehurve L.ZH dhe L.M për shkak se të njëjtit dyshohen se secili veç e veç kanë kryer veprën penale Rrezikim i trafikut publik nga neni 378 par.9 lidhur me par.6 dhe par.1 të Kodit Penal të Republikës së Kosovës.

Gjykata ka marrë aktvendim dhe të pandehurve L.ZH dhe L.M u është caktuar masa e paraburgimit prej datës 09.03.2019 deri me datë 09.04.2019.