Kronikë

Grabitje me armë në Prishtinë

Grabitje me armë në Prishtinë

Dy viktima femra në Prishtinë, kanë raportuar se derisa ishin duke punuar në një institucion mikro financiar, dy persona të maskuar dhe nën kërcënim të armës nga arka u kanë grabitur një shumë parash dhe janë larguar në drejtim të panjohur.

Siç thuhet në raportin e policisë, njësitet policore janë duke kryer hetime lidhur me rastin, transmeton ksp.