Kronikë

Arrestohet një burrë në Vushtrri për dhunë ndaj një gruaje

Arrestohet një burrë në Vushtrri për dhunë ndaj një gruaje
 

Në Stacionin Policor në Vushtrri është raportuar dhe është iniciuar një rast me elemente të veprës penale ‘lëndim trupor’.

Sipas deklarimit të ankueses/viktimës, bëhet e ditur se ajo ishte sulmuar fizikisht nga i dyshuari mashkull shqiptar dhe si pasojë e lëndimeve viktima ka kërkuar tretman mjekësor, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.