Kronikë

Katër të arrestuara për prostitucion në Ferizaj

Katër të arrestuara për prostitucion në Ferizaj
Foto: Ilustrim

Gjatë ditës së djeshme, Policia e Kosovës me urdhrin e Gjyqtarit të procedurës paraprake ka bastisur një lokal në Ferizaj, me ç’rast janë arrestuar katër femra të dyshuara, tri Shqiptare/shtetase të Republikës së Shqipërisë, dhe një Kosovare/Shqiptare.

Rasti është iniciuar si “Mundësim në prostitucion & ofrim i lokaleve për prostitucion, si dhe marrje me prostitucion”.