Kronikë

Një vit burgim për tentim vrasje në Deçan

Një vit burgim për tentim vrasje në Deçan

Gjykata Themelore në Pejë e ka dënuar me një vit burgim dhe 400 euro gjobë, të pandehurin U.L. për tentim vrasje në zebush të Deçanit.

Ai duke vepruar në tejkalim të mbrojtjes së nevojshme, ka tentuar ta privojë nga jeta të dëmtuarin I.K.