Kronikë

Katër persona mbyten në liqenin e Shkodrës

Katër persona mbyten në liqenin e Shkodrës

Një familje me 3 anëtarë nga Zeta e Malit të Zi, si dhe një djalë nga Podgorica u mbytën këtë të diele në liqenin e Shkodrës, kur stuhia përmbysi varkën me të cilën ata po lundronin.

Siç raporton mediumi malazez “Vijesti”, lajmi është bërë i ditur nga një person që ishte në të njëjtën varkë me viktimat.