Kronikë

Shpallet i pafajshëm grupi prej 5 personash i akuzuar për terrorizëm

 

Është shpallur i pafajshëm grupi prej 5 personave, të cilët akuzoheshin se kishin tentuar të kryenin sulme terroriste në Kosovë dhe Siri, gjatë vitit 2013, raporton KTV.

Në mungesë të provave, Valon Shala, Ardian Mehmeti, Genc Selimi, Nuredin Sylejmani dhe Musli Hyseni, këtë të martë janë liruar nga akuzat për “pjesëmarrje, organizim dhe drejtim të grupit terrorist”.