Kronikë

Për plagosje gjatë një përleshjeje në Strellc të Ulët, dy vjet burgim

Për plagosje gjatë një përleshjeje në Strellc të Ulët, dy vjet burgim
Foto: Ilustrim

Pejë, 18 janar - Gjykata Themelore në Pejë - Departamenti për Krime të Rënda, ka shpallur aktgjykiminb dënues ndaj të pandehurit Sh.H.

Të pandehurin Sh.H, Gjykata e ka shpallur fajtor dhe e ka dënuar me në dy (2) vjet burgim, në të cilin llogaritet edhe koha e kaluar në paraburgim. Atij i është shqiptuar edhe dënimi konfiskimi i mjetit me të cilin e ka kryer veprën penale dhe është urdhëruar shkatërrimi i saj.