Kronikë

Pesë të arrestuar për 30 vjedhje në Prizren

Pesë të arrestuar për 30 vjedhje në Prizren
 

Policia e Kosovës ka arrestuar pesë persona të cilët dyshohet se kanë qenë pjesëmarrës në 30 vjedhje në Prizren.

Hetuesit policorë mbi dyshimet e ngritura dhe provat e siguruara, ndërmjet datave 15 dhe 17 janar 2019, kanë identifikuar dhe kanë arrestuar pesë persona të dyshuar: