Kronikë

Policia në Klinë arreston tre persona për posedim të paautorizuar të armëve

Policia në Klinë arreston tre persona për posedim të paautorizuar të armëve
 

Policia e Kosovës në Klinë njofton se më datë 15 janar 2019, rreth orës 23:40 në Klinë, përderisa patrulla e Policisë së Kosovës ishte duke zhvilluar një plan operativ, ka pranuar një informacion se një person në një lokal posedon armë.

Menjëherë janë ndërmarrë veprimet e nevojshme nga policia në atë lokacion dhe të personi i dyshuar gjatë kontrollimit është gjetur arma-pistoletë e tipit “Zastava 7.65mm”, prodhim jugosllav, 1- karikator dhe 6- copë fishek të njëjtit kalibër.