Kronikë

Rrahje me çekan e shkopinj në Graçanicë

Rrahje me çekan e shkopinj në Graçanicë
 

Në rrugën “Tomislav Sekuliq”, Graçanicë, dje ka ndodhur një rrahje në mes të dyshuarve meshkuj K/serbë, transmeton Koha.net.

Policia njofton se ata u ishin përdorur mjete si: shkopinj dhe një çekan.