Kronikë

Arrestohet një person që vodhi mall prej 100 mijë eurosh në një fabrikë në Drenas

Foto: Koha / ilustrim
 

Nga njësitet policore të stacionit të Drenasit, dje është arrestuar një person për të cilin ekziston dyshimi i arsyeshëm që mund të jetë i përfshirë në një rast të vjedhjes së rëndë.

Rasti ka ndodhur më datën 24.11.2018 në Sankoc të Drenasit, në një fabrikë, ku janë vjedhur 10 ton bateri dhe material (me përmbajtje plumbi dhe plastike), që arrijnë vlerën rreth 100.000 euro.