Kronikë

30 ditë paraburgim për “veteranin” që sulmoi zyrtarin

30 ditë paraburgim për “veteranin” që sulmoi zyrtarin
Foto: Ilustrim

Gjykata Themelore në Gjilan ka aprovuar kërkesën e Prokurorisë Themelore të Gjilanit, duke i caktuar masën e paraburgimit prej tridhjetë (30) ditëve të pandehurit Nexhat Halimi, transmeton Koha.net.

I pandehuri dyshohet se me datë 27.11.2018, hynë në zyrën e Ahmet Dakut, duke kërkuar sqarime për refuzimin e kërkesës për statusin e veteranit të UÇK-së, dhe pas disa ofendimeve, i pandehuri N.H. sulmon me grushte të dëmtuarin A. D., me ç’rast është dashur të marr trajtim mjekësor, njofton kumtesa.