Kronikë

Një shqiptar, viktima e parë nga i ftohti në Itali

Një shqiptar, viktima e parë nga i ftohti në Itali
Foto: ilgiorno
 

I ftohti ka shkaktuar edhe viktimën e parë të tij. Bëhet fjalë për një shqiptar 47 vjeç, i cili ka humbur jetën në Milano, Itali.

Një kalimtar i rastit ka gjetur trupin e shqiptarit në një stol dhe më pas ka telefonuar policinë.